Kantoren

Onze kantoren worden leeg opgeleverd waardoor je je kantoor naar eigen inzicht kunt inrichten . Wij regelen je internetaansluiting en eventueel je telefoon. Je kunt binnen een paar dagen volledig operationeel zijn. Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt bij Lorentz Ondernemerscentrum!
Uiteraard hebben wij al wat voor je geregeld zoals een receptioniste, die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren en in ons restaurant staat altijd de koffie klaar.

 

Zoek je flexibilteit dan ben je bij ons aan het juiste adres. Flexibele huurcontracten, korte opzegtermijnen en een zakelijke omgeving met een huiselijke inslag. Je kantoorruimte groeit met je mee, als jij groter wil, dan breid je uit. Mocht het onverhoopt wat kleiner moeten, dan passen we je ruimte aan.

 

Virtuele Kantoren

Heb je geen vast kantoor nodig maar wil je wel een professionele uitstraling, dan is een virtueel kantoor jouw kantooroplossing. Je gebruikt ons adres voor je bedrijfscorrespondentie, je ontvangt bij ons je post en je kunt gebruik maken van een werkplek of een vergaderzaal wanneer het jou uitkomt.
ONS KANTOOR IS JOUW KANTOOR, JE BENT ER ALTIJD WELKOM!

 

Vergaderen

Wij hebben diverse vergaderzalen in verschillende maten, er is altijd gratis WiFi en er zijn beamers, whiteboards en flipovers in huis. De lunch kan je uitbesteden aan de brasserie die bij ons gevestigd is. Je bent hier ook welkom voor een praatje of een kopje koffie.